T-Shirt, Tops, Jeans, Polo Shirts
 

currencies:

Verzenden & retouren

Welkom op onze website:www.wildwindcollies.com

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan bij het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voordat u de items terug. contact met ons op! Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling:. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzending en verwerking kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, want we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres wij mailen u nadat u contact met ons op!
Uitwisselingen
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal je helpen. contact met ons op! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.

U moet contact met ons op voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen terug aan u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, want we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Notice
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden, zullen worden behandeld in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer. En je moet betalen wat commissie voor bank.

Vriendelijke Opmerking: Als u uw 10-cijferige tracking nummer niet binnen 3 dagen ontvangen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij het volgen van orders '.

Het oplossen van uw probleem
Als u vragen heeft, neem dan gerust Contact. Wij zullen uw verzoek of klacht zo snel mogelijk te reageren verwerken.
Back